Close

Bremer Bank

Renovation And Expansion Within The Lawson Commons Tower

About this project:

  • Location

    St. Paul

  • Year Completed

    2014

  • Architect

    BWBR

  • Markets

    Workspace/Office
    Financial

Bremer Bank hired Greiner Construction to renovate and expand their occupied workspace at Lawson Commons.

A company that puts an emphasis on employee wellness, Bremer Bank reduced physical offices, added more teaming areas, rooms with treadmill desks, focus rooms, and sit-to-stand desks everywhere.

Consolidating various departments into one location, Bremer Bank went into the renovation with an eye to create a more dynamic and inclusive work environment. All spaces were aligned with wellness and workplace strategy goals of the non-profit bank.

The focal point of the new design included a large and open employee gathering space with café with lounge seating.

Some of the features in the scope of work included: a wellness room that holds two treadmill desks, individual work stations with sit-to-stand desks, open teaming rooms, a digitally enhanced board room, hotelling work stations and a remodeled reception.